May 31, 2024

Со куглање до соработка – започна проектот „Младински политики по мерка на младите“

Младите од Пелагонија ги „предизвикаа“ политичарите на натпревар во куглање! Со резултатска неизвесност до последните кугли, во една динамична и мотивирачка игра, младите се дружеа со градоначалниците и советниците од деветте пелагониски општини и разговараа како заедно да креираат и носат политики по мерка на младите...
Со куглање до соработка – започна проектот „Младински политики по мерка на младите“
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.